Saturday, January 14, 2017

Olli Kalevi Sademies, Markus Jansson, Junes Lokka, Terhi Kiemunki ymv:t maahanmuuttoa ja islamisaatiota vastustaneet joutuneet ns "oikeusjärjestelmässämme saastaisten demlaloisten loisinnan = mielivallan despotian kohteiksi

Seppo Lehdon rohkaisun sanaa muille sananvapausrikollisiksi leimatuille: Olli Kalevi Sademies, Markus Jansson, Junes Lokka, Terhi Kiemunki ymv:t maahanmuuttoa ja islamisaatiota vastustaneet joutuneet ns "oikeusjärjestelmässämme saastaisten demlaloisten loisinnan = mielivallan despotian kohteiksi. Syyttäjillä on vääränlainen ympärileikattu mulkku poskessaan. Kenties virkamiesten suuseksi pitäisi kriminalisoida työajan väärinkäyttönä ;)?

Joulupukista, paavista, heilaavista valtiojohtajista alkaen tiedämme, että tällä loisivalle ryssäläisbryssläiselle virkaloiskunnalle paras tapa olisi viedä se järven jäälle ja desantteina tuhota kuten 1918 vapaussodissamme hyväksi havaittiin. Näin heistä olisi edes hetken hyöty merikotkien talviruokintana ;).

On muistettava että on hyviä ja huonoja loisia. Kaikella on virkansa, mutta ei matuinvaasiolla Suomessa, eikä Euroopassa http://kuntavaaliehdokas-Tampere.blogspot.fi 

Palvokaa perkele muslimien terroristisoluja vapaa-ajallanne, älkää virka-ajalla suomenkieltä ja perusoikeuksiamme rikkoen saatanan virkaloiset:
Tampereella asioista puhutaan ja kirjoitetaan edelleen oikein termein, koska laukkuryssän poika Seppo Lehto valkoisena neekerinä osaa suomenkielen toisin kuin naattakulleja imevät kuppaset virkamiehemme poliisissa, syyttäjissä ja tuomareina, jotka rikkovat Klaus Petrin tuomarinohjeita: "Mikä ei ole kohtuus, ei voi lakikaan olla".

Seppo Lehto tarjoaa mallin käsitellä "lois"-käsitteitä oikein, kuten suurinta loistamme miehittäjä-Ryssää alueillamme: Suunta oikea: Pois alueiltamme! Kihomadotkin lähtevät matokuurilla, koska miehittäjä-Ryssä ryöstämästä alueitamme?

----------------------------------
Suomi Euroopan Pohjois-Korea sananvapausrikollisuuden tulkintojensa perusteella. Virkaloisia koko oikeusjärjestelmä täynnä mitkä pitäisi desantteina teloittaa sotatilalakien alla välittömästi poliisijohtajia, syyttäjiä ja tuomareita, sekä lainsäätäjiä myöden.
http://suomi-euroopan-p-korea.blogspot.fi/
------------------------

Suomalainen vai suomilainen ;) Breivik ;) siinäpä mietittävää hyysärivituille ;)? Viimeisin kannanottoni yllä islamisaatioon, maahanmuuttoon ja virkaloisiin. 

Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere 2017 Valkoinen vaihtoehto valkoisen tulevaisuuden puolesta

--------

--------------------