Wednesday, November 10, 2021

Sinä joka kirjoittelet julkisesti miehittäjä-Ryssästä eli moskovan imperialistisesta kansanmurhahallinnosta ja sen valtionhallinnosta missään muodossa, muistaSinä joka kirjoittelet julkisesti miehittäjä-Ryssästä eli moskovan imperialistisesta kansanmurhahallinnosta ja sen valtionhallinnosta missään muodossa, muista:
Kirjoitat orjankielellä ja orjanmielellä kuten Setä Tuomon tupa kirjassa vanhat neekeriorjat jotka vastustivat neekerien vapautumista, koska pelkäsivät menettävänsä sen vanhuuden uuninpankkonsa.

Sekä Kiina, Ryssä, että USA ovat ns imperialistisia valtioita jotka loisivat toisen valtioiden kansojen alueilla. Kyseisten suurvaltaimperialismin hyväksyntä ja nuoleksinta ei ole koskaan pienten kansojen etu. Miehittäjämme-Ryssä miehittää 360 astetta muita kansallisuuksia, sitä ennen tuhottuaan monia lopullisesti jopa mereen ajaen kuten Kaukasuksen kansoja. Kiina vastaavaa ulko-Mongolia, Mantsuria, Tiibet ja uiguurien alueilla. Lisäksi Kiina hamuilee härskisti Filippiinien etc alueita ja mm Vietnamin mannerjalustaoikeuksia omikseen.

Seppo Lehto Huk, historioitsija Tampere

Ajan Suunta päätoimittaja

--------------
-------------------