Sunday, November 24, 2019

Suomen sananvapaustilanne kuin pedofilia antiikin Kreikassa: Orjakauppa oli ennen juutalaisten hallussa vaikka siitä ei historiantunneilla sanaakaan

Suomen sananvapaustilanne kuin pedofilia antiikin Kreikassa: Orjakauppa oli ennen juutalaisten hallussa vaikka siitä ei historiantunneilla sanaakaan, sama juttu demarien suojeleman ja piilotteleman ihmiskaupan kanssa ja suomalaisiin kohdistuvan kusetuksen kanssa. 

SDP väkivaltainen moskovan separatistijärjestö jo vuonna 1918 ja nykyään osa järjestäytynyttä ihmiskauppaa:
SDP:llä useita julkiehdokkaita ja rivijäseniä, jotka paljastuneet viime vuosina Liisa Jaakonsaaren, Paavo Lipposen suosittelemiksi ehdokkaiksi eri vaaleissa. 

Twitterissä ei sensuroida kuten fb:ssä:

1996 Baltzar rehvasteli Anna-lehden haastattelussa suhteestaan 17-v. näyttelijäänsä, jonka kanssa oli ollut oikein Linnan juhlillakin (Ahtisaari, sdp). 1998 tuli voimaan rikoslain uudistus, jonka mukaan tuo olisi ollut seksuaalinen hyväksikäyttö (ohjaaja+alle 18 v. näyttelijä).
---------------------------------------------
Nyt on alkanut demarimafia piilottelemaan kytköksiään, mutta some on armoton demarien kytköksistä mm pedofiliaan, ihmiskauppaan etc. Missä on tutkiva "journalismi"?


Kulttuurihistorioitsija Seppo Lehto ei mikään kommarinilkki Tampereen yliopistosta https://kulttuurihistorioitsija.blogspot.com

-------------------
https://suomi-euroopan-p-korea.blogspot.com/
-------------------------No comments:

Post a Comment